Harm Renkema  spreker & trainer

In verbondenheid zaaien, gezamenlijk groeien om als mens tot bloei te komen en vrucht te dragen

Muskathlon 2018

In 2014 en in 2016 ben ik twee keer als deelnemer meegeweest met een Muskathlon voor Compassion. Een jaar lang apart zetten om te trainen, fondsen te werven, te bidden en te strijden voor gerechtigheid en te vechten tegen armoede. In 2016 heb ik samen met mijn echtgenote Riemke ruim 20.000 euro sponsorgelden mogen ontvangen om kinderen en gezinnen in Uganda te ondersteunen. De beide Muskathlons hebben een enorme impact gehad op onze levens! 

In 2018 hoop ik als ambassadeur voor de Muskathlon mee te gaan naar Ethiopie. De sponsorgelden voor deze Muskathlon zullen ook gebruikt worden voor de projecten van Compassion. 

Ik ben van plan om een halve marathon te gaan rennen in Ethiopie. Dit keer zal ik geen beroep op jullie doen om mij door middel van sponsorgeld te steunen maar ik zoek mannen en vrouwen die zelf het avontuur van deelname durven aan te gaan! Mijn droom is dat er minimaal 20 mensen uit mijn directe of minder directe omgeving zullen opstaan en in beweging zullen komen voor gerechtigheid! 

Voor informatie verwijs ik naar de website van de Muskathlon 2018 

Je kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met mij opnemen. Ik kan vanuit mijn persoonlijke ervaring wellicht antwoorden geven op bepaalde vragen!